Tele2 laat afweten tijdens Nederland-Uruguay

De vuvuzela in de aanslag, biertje in de hand, chips op tafel en dan de televisie aan: Nederland- Uruguay toch? Op een zwarte beeld staat de tekst, dat de automatische incasso is mislukt en dat er daarom dus geen televisie is! Dit overkwam vanavond een groot aantal Tele2-kijkers, die volgens het al ingesproken bandje van de servicedesk, hun modem moesten resetten door de stekker er 10 seconden uit te halen. Na 10 keer resetten maar snel naar de buren gerend om deze belangrijke wedstrijd niet te hoeven missen. In de loop van de avond werd het probleem opgelost.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×