Ruim 4000 mensen volgden de spannende wedstrijd Nederland- Uruguay op het grote scherm op de Lammermarkt. Emile van Aelst maakte een fotoreportage in de Sleutelstad voor, tijdens en na de wedstrijd. De glorieuze overwinning van Nederland met 3-2 op Uruguay werd overal uitbundig gevierd. In Leiden-Noord barstte direct na de wedstrijd een groot vuurwerk los. Overal was de sfeer uitbundig, maar gemoedelijk. Ook leuk om even naar te kijken filmpjes van Van Aelst:  De laatste minuten van de wedstrijd en het vuurwerk boven Leiden:youtube Meebrullen met André Hazes:youtube en de problemen, die de bussen hadden bij de Beestenmarkt: youtube

Nederland naar de finale, feest in de Sleutelstad!

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×