Toptennis bij 55e Open Leidse Tenniskampioenschappen

Op maandag 19 juli barsten op TC Roomburg de 55e Open Leidse Tenniskampioenschappen los. Op maandag en dinsdag zijn er de kwalificaties voor het hoofdtoernooi. Het toernooi zelf start op woensdag en eindigt op zondag 25 juli met de finales. De wedstrijden worden dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur gespeeld en zijn gratis toegankelijk voor publiek. Op de plaatsingslijst van de heren staan onder andere de namen van titelhouder Bart de Gier, nationaal kampioen Jasper Smit, en die van de lokale spelers Roel Oostdam en Danny Spierenburg. Bij de dames zal titelhoudster Olga Kalyuzhnaya alles uit de kast halen om haar titel te behouden. Andere dames op de lijst zijn Nicole Thyssen, Kim Kilsdonk en de zusjes Yvette en Vivian Vlaar.

In dezelfde periode wordt ook een Open Toernooi in de categorie├źn 3 tot en met 7 gespeeld. Op woensdagavond en vrijdagavond is er live muziek. Op www.tcroomburg.nl is meer informatie te vinden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×