Noordwijkse verkracht, politie zoekt getuigen

De politie doet een getuigenoproep, naar aanleiding van een verkrachting zondagnacht. Rond 04.00 uur fietste een 23-jarige Noordwijkse ter hoogte van de carpoolplaats nabij de kruising ‘s-Gravendijckseweg met de Herenweg (N449) in haar woonplaats. Plotseling sprong daar een gemaskerde man uit de bosjes die haar beetpakte, meesleurde en uiteindelijk verkrachtte. Daarna vluchtte hij in nog onbekende richting. Of hij lopend, fietsend of met een ander vervoermiddel verdween, is niet duidelijk. De politie heeft de omgeving onderzocht. Ook zijn er door een helikopter overzichtsfoto’s gemaakt. Omdat meer informatie nodig is, zoekt de politie mensen die iets verdachts gezien hebben. De politie wil verder graag spreken met iedereen die in die bewuste nacht langs de plek des onheils is gekomen. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Regio Serieverkrachter Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×