The Black Albinos vieren 50-jarig bestaan liefst in Leiden

The Black Albinos staan al 50 jaar op de planken met hun onvervalste NederRock uit de jaren 60. De krasse knarren swingen er nog steeds lustig oplos en willen nog graag een aantal jaren doorspetteren, het liefst in Leiden. Ze voelen zich het beste thuis in de Sleutelstad, waar ze hun naam opbouwden in het Leidse Aggie aan de Nieuwe Beestenmarkt. In het verleden stond de band meerdere malen in de top 10, onder andere met een cover van Cliff Richard met de titel: “Dat ben ik”. De band speelt nummers van de Shadows, Cliff Richard, Kings, Buddy Holly en van vele andere oude rockers.

Op 22 augustus treden ze op in Grand Café de Valk.

Meer info: 071-513 31 915 of per e-mail: contact@devalkleiden.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×