Getuigenoproep naar aanleiding van verkrachtingen

De Politie Hollands Midden denkt dat twee verkrachtingen, in Noordwijk en in Voorschoten, door dezelfde dader gepleegd zijn en is dringend op zoek naar getuigen. De man sloeg toe op zondag 25 juli in Noordwijk, waarbij een 23-jarige vrouw ter hoogte van de carpoolplaats bij de kruising ’s-Gravendijckseweg met de Herenweg (N449) van haar fiets werd getrokken door een gemaskerde man en verkracht. De tweede zaak gaat om een 15-jarig meisje, dat op woensdag 11 augustus ’s nachts op het fietspad van Leiden naar Voorschoten de bosjes werd ingetrokken en eveneens werd verkracht.

Vrouwen en meisjes die de afgelopen tijd mogelijk ook het slachtoffer zijn geworden van soortgelijke incidenten – en dit misschien uit schaamte of angst nog niet hebben aangegeven – worden verzocht zich te melden bij de politie. Daarnaast adviseert de politie vrouwen en meisjes voorzichtig te zijn en het liefst minimaal met twee personen te fietsen.

Op beide zaken is een grootschalig rechercheteam van 20 rechercheurs gezet. Getuigen en mogelijke andere slachtoffers kunnen contact opnemen met Politie Hollands Midden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Regio Serieverkrachter Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×