Mogelijke dader verkrachtingen gearresteerd

Het team grootschalige opsporing dat de Politie Hollands Midden pas enkele dagen geleden heeft opgericht in verband met een aantal verkrachtingen in de regio heeft snel resultaat bereikt. Afgelopen avond is een 37-jarige man uit Voorschoten aangehouden als verdachte van het plegen van een drietal verkrachtingen in Hillegom, Noordwijk en Voorschoten. Twee vrouwen van 23 en 24 jaar en een meisje van 15 jaar werden van hun fiets getrokken en de bosjes naast de weg gesleurd waar ze werden verkracht.

Het signalement van de man komt overeen met de verklaringen van de slachtoffers en getuigen. Het onderzoek wordt wel voortgezet.

Regio Serieverkrachter Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×