Serieverkrachter nu ook verdacht van verkrachting in Voorhout

De 37-jarige man uit Voorschoten die ervan wordt verdacht een serie verkrachtingen te hebben gepleegd in Noordwijk, Hillegom en Voorschoten, wordt nu ook in verband gebracht met de verkrachting van een destijds 21-jarige vrouw uit Leiden. Dat gebeurde bij ’t Soldaatje in Voorhout. Het DNA van de verdachte matcht met de sporen die in toen die zaak zijn aangetroffen. Ook is zijn DNA inmiddels vergeleken met de sporen van de drie recente verkrachtingen. Deze komen overeen met het DNA-profiel van de verdachte.

De verdachte wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commssaris. Die zal op verzoek van de officier van justitie een beslissing nemen over de verlenging van de voorlopige hechtenis van de man. De politie sluit niet uit dat de man nog meer verkrachtingen heeft gepleegd en zet het onderzoek voort. Vrouwen en meisjes die mogelijk ook slachtoffer zijn geworden en dit misschien uit schaamte of angst nog niet hebben aangegeven worden opgeroepen om zich alsnog te melden bij de politie via 0900 – 8844.

Leiden Regio Serieverkrachter Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×