Op 12 september organiseert de LRRC weer een trimloop. (Foto: Frits van Beukering).

Eerst taart, dan trimmen bij Road Runners

De Leiden Road Runners Club (LRRC) organiseert op zondag 12 september 2010 een trimloop. Er kunnen afstanden gelopen worden van 2,9; 5,8; 10; 16,7 en 21,1 KM. De korte afstanden lopen ‘Langs de korte Vliet’ en de langere afstanden hebben een mooi parcours door de Vlietlanden. Sportieve wandelaars kunnen starten voor 6 en 10 KM. Voorafgaand worden de deelnemers uitgenodigd om zelfgemaakte taart te eten.

De LRRC is een actieve sportvereniging die haar accommodatie en materialen geheel zelf verzorgt en onderhoudt. Zij heeft als doel in 2011 de vloer in de kantine te vernieuwen. Om de financieringvan deze investering rond te krijgen zijn door de leden allerlei acties op touw gezet. Daarom worden tijdens de trimloop stukken zelfgebakken taart, cake of quiche verkocht voor bij de koffie.

Start en finish bij Sportcomplex De Vliet aan de Voorschoterweg (bij het Bastion Hotel). Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in de kantine van de LRRC. De start is om 10.30 uur. Meer informatie www.lrrc.nl.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×