'Geef Leiden lucht' op vijfde autoloze zondag

Voor de vijfde keer op rij wordt in een groot deel van de Leidse binnenstad de autoloze zondag gehouden en gevierd. Onder het motto ‘Geef Leiden lucht’ vinden er tal van activiteiten plaats voor jong en oud. In samenwerking met de gemeente en diverse politieke en maatschappelijke organisaties is een uitgebreid programma opgesteld. Het autovrije festival vindt plaats op 12 september en dan zal de binnenstad van 12.00 tot 17.00 uur voor gemotoriseerd verkeer gesloten zijn. Op allerlei locaties kan men terecht voor leuke activiteiten en voorstellingen. Zo wordt in De Waag een grote modeshow gehouden en is een keur van biologische producten te koop op de ‘Lekker & Groenmarkt’. Op het Stadhuisplein zorgt de band ‘Bound te ramble’voor swingende muziek en kan men meedoen met een workshop Zumba door Sportcity. Wethouder Frank de Wit geeft het startschot voor de festiviteiten in De Waag.

Op de Beestenmarkt wordt een infomarkt gehouden over duurzame mobiliteit. Voor kinderen is er van alles te doen op de Hooglandse Kerkgracht en op de Hooigracht.

Meer info en volledig programma: www.leiden.nl/autovrijezondag

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×