Tienjarig 3 October Gilde weer van de partij

Het 3 October Gilde dat eerder dit jaar het tweede lustrum vierde, is ook dit jaar weer van de partij bij de viering van Leidens Ontzet. De Leidse ondernemers ondersteunen de hutspotmaaltijd die op 2 oktober gehouden wordt op de Hooglandse Kerkgracht, financieel. Ook andere onderdelen van de festiviteiten kunnen op hun financiƫle steun rekenen. In juni werd het tienjarig bestaan uitgebreid gevierd met een gala in de Hooglandse kerk. Tijdens dat feest werd een vaatje Hollandse Nieuwe geveild. De opbrengst van dat vaatje, is geschonken aan de 3 October Vereeniging, die het moet besteden aan de viering van haar 125-jarig bestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×