De prijswinnaars van vorig jaar, foto: PR.

Jury Co Verhoogprijs op zoek naar kandidaten

Tijdens de jaarlijkse internationale vrijwilligersdag op dinsdag 7 december, wordt in het Stadhuis voor de 18e keer de Co Verhoogprijs uitgereikt. Deze prijs is een eerbetoon aan alle Leidse vrijwilligers die zich in een groep of in hun eentje belangeloos inzetten voor een organisatie, het algemene belang, of voor één persoon die hulp nodig heeft. Kandidaten kunnen tot 1 november worden aangemeld. Het voordrachtformulier staat op www.coverhoogprijs.nl. De jury nomineert in totaal tien kandidaten in de categorieën Maatschappelijk/sociaal; Cultuur, Educatie, natuur en Milieu; en Sport en Recreatie. De drie kandidaten met de hoogste scoren ontvangen een geldbedrag. De persoon of groep met de meeste jurypunten, krijgt bovendien de echte Co Verhoogprijs: een bronzen beeldje, gemaakt door Piet de Boer.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×