Werknemers Roosevelt & Trekvliet in beweging

Werknemers van het bedrijventerrein Roosevelt & Trekvliet, kunnen in beweging komen. Van 7 oktober tot aan de Marathon op 15 mei verzorgt het trainersteam van de Leiden Marathon gratis hardlooptrainingen voor hen. Iedere donderdag kunnen medewerkers met en zonder hardloopervaring zich aansluiten bij de groep. Vooraf aanmelden is niet nodig. De trainers zorgen er voor dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

De eerste training wordt gegeven op donderdag 7 oktober en duurt van 17.30 tot 18.30 uur. Het verzamelpunt is sportschool Lucky Gym aan Rooseveltstraat 43P. Deelnemers die dat willen, kunnen hier hun tas achterlaten. De deelnemers krijgen een reflecterend hesje.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×