BplusC en Radius samen aan de slag

BplusC en Radius gaan nauw met elkaar samenwerken. De twee partijen willen samen komen tot een verbinding tussen kunst, cultuur en welzijn. Zo willen zij bevorderen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen deelnemen aan culturele activiteiten, en dat jongeren juist eerder in contact komen met het vrijwilligerswerk van Radius.

De samenwerking gaat op donderdag 27 januari officieel van start. Dit wordt vanaf 14.00 uur gevierd in het Volkshuis aan Apothekersdijk 33A, waar van alles te beleven valt. Na de opening door wethouder Jan-Jaap de Haan, kunnen de bezoekers allerlei presentaties bijwonen, op het gebied van onder meer fit blijven, po√ęzie en muziek. Ook wordt er voorlichting gegeven over bibliotheek- en welzijnsdiensten en is er een originele bingo. De inwendige mens kan genieten van een kleine proeverij met onder andere mediterrane en Japanse hapjes uit de keuken van BplusC en tafeltje-dek-je.

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente, die een waarderingssubsidie verstrekt heeft.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×