Autodief met inbrekersgereedschap gepakt na achtervolging

Gisteren is na een achtervolging een autodief opgepakt. Rond 04.00 uur zagen over de Plesmanlaan rijdende agenten hoe een passerende auto door het rode licht reed. Ze zetten de achtervolging in en zagen hoe de wagen bij het benzinestation aan de Plesmanlaan stopte. De drie inzittenden stapten uit en vluchtten te voet verder. De politiewagen zette opnieuw de achtervolging in, terwijl één van de agenten te voet achter het drietal aanging. De bestuurder van de auto, een 18-jarige Leidenaar werd op de Jacob Catslaan aangehouden. De twee anderen wisten te ontkomen. Hun auto bleek zondag als vermist te zijn opgegeven. In de wagen lagen inbrekerswerktuigen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×