Haagweg4 complex feestelijk heropend

Vanmiddag om 17.00 uur plaatste wethouder Jan-Jaap de Haan vanaf een hoogwerker een vaantje op de top van het Haagweg4 complex en heropende hiermee het pand. Na jarenlange plannen en gesteggel is de verbouwing en actualisering van de voormalige ambachtsschool aan de Haagweg, die vele jaren geleden door kunstenaars werd gekraakt, nu officieel afgerond. Het pand is aangepast aan de huidige veiligheidsvoorschriften en dat was dan ook hard nodig. Na de openingshandeling van De Haan was het tijd voor een feestje en konden de bezoekers een kijkje nemen in de verschillende ateliers. (foto: Judith Bogaardt, reportage: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×