Huis & Haard Festival in Leidse huiskamers

De stichting Wot Nxt is het afgelopen jaar gestart met een mooi project in Leidse huiskamers. De laagdrempelige concertjes zorgen voor een interessant onderling contact met de buren en de wijk. Op zaterdag 11 juni wordt het speciale Huis & Haard Festival gehouden waarvoor vier leuke locaties in Groenoord Zuid beschikbaar zijn voor intieme huiskamerconcerten, waarbij de deur openstaat voor medebuurtbewoners, familie, vrienden, geïnteresseerden en vooral muziekliefhebbers. Bezoekers kunnen in de voormalig buurtsuper aan de Raamstraat kaartjes kopen voor een of meerdere shows die op loopafstand plaatsvinden.

De optredens starten om 15.30 uur en zullen in aantal rondes plaatsvinden. Na de show zal de avond gezellig worden afgesloten in de voormalige buurtsuper aan de Raamstraat en kan er gezellig worden nagepraat.

Meer info:www.wotnxt.nl/huishaard

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×