Foto: Portaal.

Informatiebijeenkomst Trisor

Aanstaande zaterdag is de bouwplaats van Trisor aan de Diamantlaan, tussen 11.00 en 14.00 uur opengesteld voor belangstellenden. Er is informatie over de verschillende mogelijkheden voor het kopen en huren van appartementen. Bij de stand van Vereniging Eigen Huis kunnen potentiële kopers informatie krijgen over de Starters Rente Regeling. Met deze regeling betaalt Portaal voor minimaal 10 jaar 20% van de hypotheekrente. Om de verkoop van de woningen een impuls te geven, zijn de appartementen van Trisor nu te koop, met een rentekorting tot 30%. Wie geen hoogtevrees heeft, kan zaterdag met de bouwlift naar de 13e verdieping. Voor wie trek krijgt, zijn er drankjes en hapjes.

Trisor is een woontoren met levensloopbestendige huur- en koopwoningen, een aantal zorgwoningen, een lunchcafé en andere voorzieningen voor de wijk. Volgend jaar kan het volledige complex naar verwachting opgeleverd worden. Meer informatie staat op www.trisor.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×