SLS Wonen en Stumass slaan handen ineen, voor huisvesting studenten met autisme

SLS Wonen en Stumass hebben een huurcontract ondertekend voor tien woningen in de Ravenhorst. In deze gerenoveerde appartementen die binnenkort opgeleverd worden, gaan 23 studenten met autisme wonen, onder begeleiding van Stumass. Stumass is een beschermde woonvorm voor HBO en WO studenten met een autisme spectrum stoornis (ASS). De organisatie begeleidt de studenten bij hun studie en helpt hen op weg naar zelfstandig wonen. De Ravenhorst in de Merenwijk, is een studentencomplex dat bestaat uit twee woonblokken. Het eerste blok is vorig jaar gerenoveerd en opgeleverd. Het tweede blok wordt deze maand opgeleverd. De woningen zijn aangeboden in de vrije sector en worden alleen verhuurd aan tweepersoonshuishoudens.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×