Aanhouding na overval Tankstation

Na de overval op een tankstation gisteravond, heeft de politie één persoon aangehouden. Rond 20.30 uur stopte er een scooter met daarop twee personen bij het tankstation aan de Golfbaan. Één van hen ging naar binnen, sloeg de medewerker met een hard voorwerp en liep met een nog onbekende buit terug naar zijn makker. Daarna gingen de twee er op hun scooter vandoor, richting Quarles van Uffordstraat. Even later meldde een getuige dat er op de Piet Heinstraat een scooter in een busje werd geladen. Aan de hand van het opgegeven kenteken kon de politie de eigenaar van dat busje opsporen en aanhouden. De zaak is in onderzoek.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×