Speciale editie Suske en Wiske bijna uitverkocht

De Leidse editie van Suske en Wiske en het Lijdende Leiden is zo goed als uitverkocht. De 3 October Vereeniging is al helemaal door de voorraad heen. Bij de Lakenhal en Leidse boekwinkels is nog wel een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Het Lijdende Leiden wordt in een oplage van 330.000 exemplaren in de Benelux verkocht, maar speciaal voor het lustrum van de 3 October Vereeniging is er een aparte editie met acht extra pagina’s over het Leids Ontzet. Van dit collector’s item zijn er 22.000 gedrukt en die zijn dus nu al schaars aan het worden.

Advertentie

Cultuur Leiden 3oktoberlustrum


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×