Leiderdorpse burgemeester nieuwe voorzitter 3 October Vereeniging

Michiel Zonnevylle stopt per 1 december aanstaande als burgemeester van Leiderdorp, maar vervelen hoeft hij zich niet. Hij is namelijk de gedoodverfde opvolger van Els van Eijck van Heslinga als voorzitter van de 3 October Vereeniging. De komende periode doet hij een soort snuffelstage als bestuurslid en als alles naar tevredenheid van beide partijen verloopt wordt hij tijdens de algemene ledenvergadering in mei 2012 officieel als voorzitter gekozen. Daarmee kiest de Vereeniging voor een voorzitter die hecht aan tradities. Zo is Zonnevylle ook al jaren het gezicht van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen die elk jaar op 30 april door heel Nederland de viering van Koninginnedag coordineert.

Video: IloveLeiden.com.

Advertentie

Leiden 3oktoberlustrum


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×