Kunstbende is op zoek naar jong talent!

Kunstbende zoekt verborgen talenten door heel Zuid-Holland, dus ook in Leiden en omgeving! De talentenjacht voor jongeren van 13 t/m 18 jaar houdt 13 voorronden door heel Nederland en het thema is deze keer ‘Vreemd’. De winnaar voor elke categorie, Dans, Muziek, Theater & Performance, Expo, Fashion, Film & Animatie, Taal en DJ wordt gekozen door een professionele jury. Alle eerste prijswinnaars plaatsen zich in het najaar uiteindelijk voor de landelijke finale in Amsterdam. Naast de wedstrijd organiseert Kunstbende Zuid-Holland workshops en coachingstrajecten. Er zijn al veel bekende artiesten uit Kunstbende voortgekomen zoals: Trijntje Oosterhuis, Claudia de Breij en Egbert-Jan Weber. Wie mee wil doen kan zich inschrijven via: www.kunstbende.nl

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×