Spannende naaldhakkenrace trekt veel publiek

Gisteren werd een spannende Stiletto (naaldhakken) race gehouden in het kader van de derde editie van Ladies Day. Het zonovergoten parcours trok veel bezoekers en presentator Aad van der Luit moedigde de dames aan en voorzag de race natuurlijk van het nodige humoristische commentaar. De hooggehakte Donna Blom sleepte de eerste prijs in de wacht, op de hak gevolgd door Sterre Waisvisz, die tweede werd en Livia Ramos, die de derde prijs in ontvangst nam. Naast de sportieve prestaties van de dames werd er ook op originaliteit van de outfit gelet en wonnen de zusjes Sanne en Maaike Kruidenier de originaliteit- en poedelprijs.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×