De Alphense klezmergroep Nigun, foto: PR.

Nieuw seizoen ‘Open Podium Leiden-Noord’ van start

Zaterdag 8 oktober om 20.00 uur gaat het nieuwe seizoen van ‘Open Podium Leiden-Noord’ weer van start. De avond, die gehouden wordt in Buurtcentrum de Kooi, biedt een gevarieerd programma. Na de dansgroep Sabouschka’s Anissa El Balad, waarin vijf vrouwen in sprookjesachtige sferen Egyptische dansen brengen, treedt bluesgitarist Frans Boot op, gevolgd door de Alphense klezmergroep Nigun met opzwepende Joodse feestmuziek uit Oost-Europa. De muzikale avond wordt spetterend afgesloten door de jonge rockband AllRound uit Teylingen met covers van onder andere Anouk, Pink en Kane. De toegang is gratis.

Buurtcentrum De Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 26 november. Wie een keer wil optreden op het kan contact opnemen met Maarten Witkam tel. 071-5222798 of 5219637.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×