Dave van Leeuwen en Robert Roest, foto: Jacqueline Borg.

‘Red Challenge’ steunt ‘Spieren voor Spieren’

Twee Leiderdorpers: Robert Roest en Dave van Leeuwen hebben samen ‘’Red Challenge’ opgericht, waarmee zij zich inzetten voor goede doelen, gericht op kinderen in Nederland. Het eerste doel, dat het sportieve tweetal heeft gekozen is de stichting ‘Spieren voor Spieren’, die geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziektes bij kinderen. Roest en Van Leeuwen lopen binnenkort de New York City Marathon (42 kilometer) en roepen zowel particulieren als bedrijven op hen te sponsoren. Ook andere sportievelingen, die zich met hun gezonde spieren in willen zetten voor een goed doel tijdens komende marathons en prestatielopen, kunnen zich aanmelden via de site: www.redchallenge.nl

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×