De ‘Modena City Ramblers’, foto: PR.

‘Modena City Ramblers’ geven exclusief optreden in Leidse QBUS

De ‘Modena City Ramblers’ geven op vrijdag 28 oktober een exclusief concert in de Leidse QBUS. Het is namelijk het enige optreden, dat deze Italiaanse groep, die ooit begon als een Iers getinte Folkband, in Nederland geeft. Naast Ierse invloeden, zijn ook de authentieke klanken uit de streek rondom Modena te beluisteren en ritmes uit Latijns-Amerikaanse gebieden. Een wervelende mix dus van folklore, rockende drums, knallende elektrische gitaren, Keltische ‘uileànn pipes’en zeer geëngageerde teksten vol kritiek op de maffia, het fascisme en de politiek van Silvio Berlusconi. Deze acht muzikale Italianen staan voor een swingende en zeker ook interessante avond.

Vrijdag 28 oktober, aanvang 21.00 uur.
Voorverkoop kaarten: Plato, Velvet en via: info@muziekhuis.nl  

Meer info: www.muziekhuis.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×