Thomas Jackson leidt de aanval namens ZZ Leiden tegen GasTerra Flames, foto: Richard Koolen.

ZZ Leiden speelt povere wedstrijd in Groningen

Zorg en Zekerheid Leiden speelde gisteren een povere wedstrijd in Groningen tegen aartsrivaal GasTerra Flames. Na de eerste driepunter door David Bell van de thuisploeg, werd ZZ Leiden vanaf dat moment gedwongen tot de achtervolging. Vlak na de rust liep het verschil zelfs op tot 21 punten bij 47-26 en dreigde even een gigantische afstraffing. De Leidse ploeg toonde te weinig intensiteit en de schade bleef nog beperkt doordat de thuisploeg regelmatig missers maakte. Vlak voor het eind van de wedstrijd kwamen de Leidenaren nog even fel terug, maar toen was het al te laat. De wedstrijd eindigde in 86-75.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×