Leerlingen van de Korte Vlietschool, een school voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking, zijn al de hele maand bezig met diverse acties om geld op te halen voor het Glazen Huis. Een van de acties was het opnemen van een CD met het nummer "Het Glazen Huis staat in Leiden". (Foto: Onno Richel). Zie ook Korte Vlietschool brengt CD uit voor 3FM Serious Request.

Leerlingen Korte Vlietschool maken cd voor Glazen Huis

Een high tea voor buurtbewoners en ouders bracht 1.800 euro op. Ingezamelde lege flessen waren tot nu toe al goed voor ruim 700 euro en op 9 december is er een sponsorloop. Ook komt er nog een grote slotactie, op 20 december op de Beestenmarkt. Allemaal acties van de leerlingen van de Korte Vlietschool die zich volop inzetten voor de 3FM actie Serious Request. En dan is er nu ook een echte single met flinke hitpotentie: “Het Glazen Huis staat in Leiden”. Opgenomen met de Slechte Band uit Leiden, de winnaars van het Gouden Pet festival 2011.

Het liedje is op cd te koop op de Korte Vlietschool en kost dan € 3,00. Per e-mail bestellen kan via kortevlietCD@hotmail.com (inclusief verzendkosten € 4,00). Het ideale sint en/of kerstcadeau dus.

Advertentie

Cultuur Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×