PvdA wil opheldering over Huis van de Sport

De PvdA Leiden is op oorlogspad. Afgelopen zaterdag publiceerde het Leidsch Dagblad een tweetal artikelen over het mislukken van de aanbesteding van het ‘Huis van de Sport’. De krant kreeg, door een beroep te doen op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB), een aantal stukken in handen waaruit blijkt dat de ambtenarij het college heeft geadviseerd om wel door te gaan met het Huis van de Sport. Wethouder Frank de Wit (D66, sport) besloot anders en staakte de aanbesteding. De PvdA wil dat De Wit opstapt als blijkt dat de stukken die de krant op basis van de WOB kreeg, vollediger zijn dan de informatie die de gemeeenteraad eerder van De Wit kreeg. In dat geval, zo oordeelt de PvdA, is de raad immers niet volledig ingelicht en dat geldt als een politieke doodzonde.

Leiden Sport huisvandesport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×