Laatste snuffelmarkt in Groenoordhallen trekt veel bezoekers

Gistermiddag vond de laatste snuffelmarkt plaats in de Groenoordhallen. Doordat de hal niet meer onderverdeeld was in verschillende afdelingen, leek het een zee van ruimte waar zowel de expositie als de markt stonden opgesteld. De toegang was gratis en veel Leidenaren maakten van de gelegenheid gebruik om nog een laatste keer naar de hallen te komen. Langs de kramen en de kleedjes op de vloer was het dringen geblazen en onder gezellige muziek van groepen, die ooit optraden op deze legendarische plek, genoten de bezoekers van een kopje snert of een glaasje glühwein. Rond 13.00 uur werd de Groenoord- expo afgesloten en gingen de grote fotodoeken onder de hamer. Wethouder Pieter van Woensel reikte de opbrengst, een cheque van € 500, uit aan Jongeren gospelkoor The Happy Singers. Daarna gingen de deuren definitief dicht! 
(Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×