Jevohn Shepherd speelde een opvallende rol tegen Rotterdam met vier driepunters op rij. (Foto: Remco Koolen)

ZZ Leiden houdt ‘oefenwedstrijden’ in aanloop naar zware periode

De basketballers van ZZ Leiden hebben zich via twee eenvoudige wedstrijden kunnen voorbereiden op de zwaarste maand van het seizoen: januari! Naast een klassieker tegen GasTerra Flames in Groningen, worden deze maand vier zware Europese wedstrijden gespeeld, waarvan drie uit. De loodzware periode begint volgende week dinsdag met de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de EuroChallenge tegen het Franse Roanne. ZZ Leiden zal de steun van haar fans hard nodig hebben. Kaarten zijn nog te bestellen via de website van de club: www.eredivisiebasketballleiden.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×