Opening Toerfietsseizoen bij Swift

De Leidse Ren en Toervereniging SWIFT start het komende Toerfietsseizoen met een openingsrit over 30 en 55 km. Op zondag 4 maart kunnen deelnemers tussen 08.30 en 13.00 uur starten vanaf het clubhuis aan de Willem v.d. Madeweg 1 in Leiden. Vanaf de opening kan men wekelijks een leuke zondagsrit fietsen met één keer per maand de mogelijkheid tot een verlengde rit van 80 tot 100 km.

Daarnaast kunnen fietsliefhebbers elke dinsdagochtend om 10.00 uur terecht voor een leuk fietstochtje van circa 30 km voor ‘gewone’ fietsen in de groene omgeving van Leiden. De tochten worden geleid door een ervaren toerfietser van Swift en gaan door de veenweidegebieden van het Groene Hart, door de Bollenstreek en de Rijnstreek. Halverwege wordt even gestopt voor een kopje koffie.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×