Zoekactie naar mogelijke kinderlokker

De politie heeft vanmiddag een zoekactie gehouden in Katwijk, nadat er gemeld was, dat een jongen lastig was gevallen door een nog onbekende man. De man sprak het kind rond 13.15 uur aan op de Duindoornlaan in de buurt van de ingang van de voetbalvereniging. Tijdens de zoektocht kreeg de Katwijkse politie assistentie van de Mobiele Eenheid uit de regio Haaglanden en van een politiehelikopter. Er is nog niemand aangehouden. Het signalement van de man is: blank, bruin krullend haar, blauwe ogen, 1.80 meter lang, zwarte jas en spijkerbroek. Wie meer informatie heeft over de man of het voorval, wordt verzocht te bellen met de politie in Katwijk: 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×