Werk van Peter Vormer, foto: PR.

Expositie en lezing RembrandtForum Leiden

Het RembrandtForum Leiden organiseert de komende tijd een lezing en expositie. Peter Vormer, schilder en glaskunstenaar, zal onder de titel `Denken in kleur’ aan Oude Rijn 10 schilderijen exposeren. Deze expositie zal geopend zijn op 24, 25 en 31 maart en op 1, 7, 8 en 9 april van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

In het Marecollege verzorgt Rien Zwijnenburg onder de titel `Max Beckmann en Paul Klee. Beeldende kunstenaars in het grensgebied’ op woensdag 28 maart om 20.15 uur De Rembrandtlezing 2012. Het Marecollege is te vinden aan Surinamestraat 1 en de toegang is vrij.

Voor zowel Zwijnenburg, die zich sinds enkele jaren geheel heeft toegelegd op het schilderen, als voor Vormer is met name Paul Klee een belangrijke inspiratiebron. In het kader van de lezing zal de expositie van Vormer dan ook extra geopend zijn op woensdag 28 maart, van 18.30 tot 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op //rembrandtforumleiden.blogspot.com

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×