'Grijze' fans genieten van Pink Floyd’s The Wall

Gisteravond speelde de Nederlandse formatie ‘Pink Project’ de aloude nummers van de legendarische band Pink Floyd in de Stadsgehoorzaal. In 1969 speelde de originele band voor een slechts halvolle Stadsgehoorzaal voor de, in die tijd, extreem hoge entreeprijs van HFL 7,50. Een jaar na het Leidse optreden brak de band pas echt goed door. Nu was de zaal volledig uitverkocht en genoot het publiek, dat inmiddels behoorlijk vergrijsd is, van het waanzinnige concert ‘The Wall’, met alle lichteffecten en projecties van weleer.  Fotograaf én fan, Emile van Aelst, mocht maar beperkt fotograferen, maar legde toch iets van sfeer vast.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×