Extra feestelijke vijfde LadiesWalk

De vijfde editie van de Groepswijzer.nl LadiesWalk vindt plaats op zondag 22 april en start tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Burcht. De sportieve tocht langs de mooiste plekjes van Leiden gaat dit jaar richting Oegstgeest en Warmond en weer terug. Deelnemers kunnen een korte of een lange route maken van 10 en 20/25 kilometer. Behalve gezelligheid en een mooie wandelroute biedt de LadiesWalk ook een sportieve uitdaging. Onderweg worden de dames aangemoedigd door allerlei muziek en na afloop ontvangen de deelnemers een goedgevulde goodiebag. Honderden vrouwen hebben zich al ingeschreven voor de tocht, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat: Mama Cash! Inschrijven kan via www.ladieswalk.nl of op de dag zelf bij de inschrijfkraam bij startpunt de Burcht De LadiesWalk wordt georganiseerd door het Leidse marketing- en evenementenbureau ProKwadraat, en wordt gesponsord door Groepswijzer.nl (Foto: PR.)

Leiden Sport ladieswalk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×