Ladieswalk voortaan ook voor mannen

De LadiesWalk heet voortaan LeidenWalk. Dat heeft organisator Groepswijzer besloten. Organisator Frank van Leeuwen vertelt dat de LadiesWalk sowieso nooit het exclusieve domein was van vrouwen, maar door de naam waren mannen altijd terughoudend, hoewel zo welkom waren. “Zoals ook die enkele man mocht ervaren, die de afgelopen jaren de stoute schoenen aantrok,” zegt Van Leeuwen.

Frank van Leeuwen hoopt op extra veel deelnemers tijdens de tiende loop in 2017. De naamswijziging moet daaraan bijdragen.

Op zondag 7 mei 2017 wordt de loop voor de tiende keer georganiseerd. “Tijd voor verandering,” vindt Van Leeuwen. De LadiesWalk wordt LeidenWalk, een evenement dat nu ook in naam voor iedereen is die lekker wandelen in en om Leiden graag combineert met gezelligheid.”

De LeidenWalk wordt in 2017 georganiseerd op zondag 7 mei. Naast de vertrouwde 5 km met gids, 10 km en 20 km staat voor het eerst een wandeling van 30 km op het programma. Meer informatie en inschrijven op www.leidenwalk.nl.

Leiden Sport ladieswalk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×