Buren grijpen inbreker

Kordate buren hebben zondag een jongen gegrepen, die had ingebroken in een huis aan de Professor Lorentzlaan. Een 68-jarige vrouw zag die dag dat er werd ingebroken in het huis van haar achterburen. Ze belde onmiddellijk de politie en seinde ook het naast haar wonende echtpaar in. Dit tweetal ging direct naar buiten en zag hoe er twee mannen uit een raam aan de achterkant van het getroffen huis klommen. Het echtpaar kreeg beide inbrekers te pakken. Eén van hen wist zich echter los te rukken. Het gaat om een man van 18 tot 25 jaar oud met een lichtgetinte huid en kort zwart haar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij droeg een glimmende, cremekleurige jas tot op de heup en vluchtte over de Professor Einsteinlaan in de richting van de Krimwijk. De 46-jarige buurman wist de andere inbreker, een 17-jarige jongen uit Den Dolder, vast te houden tot de politie hem kwam overnemen. Deze jongen zit vast. Wie weet waar de tweede dader is, kan bellen met 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×