Jeugdtheaterhuis Leiden houdt gratis lessen op zaterdag 2 juni. (Foto: Tineke de Lange)

Jeugdtheatherhuis Leiden houdt gratis lessen

Elke week leren ruim 230 kinderen en jongeren bij het Jeugdtheaterhuis in Leiden om te acteren, te bewegen, te dansen en te zingen op het toneel. De kinderen van 7 tot 12 maken spelenderwijs kennis met toneel.

Ze worden gestimuleerd om hun fantasie en verbeeldingskracht te gebruiken. Na drie opleidingsjaren stromen de kinderen door naar de productieklassen waar zij onder leiding van een regisseur een theatervoorstelling gaan maken. Sinds 2006 verzorgt het Leidse Jeugdtheaterhuis wekelijks in hun vestiging aan de Apothekersdijk deze lessen.

Het nieuwe seizoen start op vrijdag 21 september. Kinderen en jongeren die benieuwd zijn naar het programma en willen kennismaken met docenten en de locatie kunnen zich inschrijven voor een gratis les op zaterdag 2 juni. Kinderen (7-12) kunnen terecht van 12:00 tot 12:45. Jongeren (12-18) van 13:15 tot 14:00. Aanmelden kan via info@jeugdtheaterhuis.nl of telefoonnummer 0182-584877, o.v.v. naam, leeftijd en leslocatie ‘Leiden’. De Open Lessen vinden plaats in het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a in Leiden tijdens de Open Dag van BplusC.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×