Ondernemers met LEF in finale starterswedstrijd

Op dinsdag 12 juni vindt vanaf 19:30 in de Leidse Schouwburg de finale van de starterswedstrijd voor ondernemers LEF plaats. Bij dit evenement staat ondernemen met lef centraal. De finalisten van dit jaar hebben ieder een LEF voorronde gewonnen en gaan nu de strijd met elkaar aan.

De finalisten zijn Elles van Goozen (Design by Elles), Bart de Jong (Young Facility), Bart Hooglugt (BHC Security Consulting) & Floor Nobels (Worklife Recruitment).

De finalisten houden presentaties waar het publiek en jury haar oordeel op baseert. De toegang tot dit evenement is gratis, hiervoor moet u zich wel even aanmelden. Voor meer informatie bezoek de website: www.heblef.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×