Woensdag 13 juni Veiligheidsdag in Leiden-Noord

Op woensdag 13 juni wordt op het terrein tegenover buurtcentrum ’t Spoortje aan de Bernhardkade, en op het Kooiplein een veiligheidsdag georganiseerd. Politie, brandweer en ambulance zijn aanwezig en geven informatie over diverse problemen. Naast de hulpdiensten zijn er ook diverse kramen met informatie over bijvoorbeeld veilig vrijen, alcohol en drugs.

Daarnaast kan men de fiets laten controleren op veiligheid. Op het Kooiplein is een parcours voor scootmobielen, verzorgd door Welzorg Rijnland. Zij kunnen ook kleine reparaties doen. Tussen 13:00 en 15:00 zijn er workshops zelfverdediging en tussen 14:00 en 16:00 is er een demonstratie van Lotus-slachtoffers. De organisatie is in handen van Etos, Albert Heijn, Leiden Buitengewoon Veilig en Libertas Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×