Geen Europa Cup voor ZZ Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball doet komend seizoen niet mee in de Europa Cup. Hoewel de club op basis van het winnen van de nationale beker en de eerste plaats in de reguliere competitie het recht heeft om deel te nemen aan een van de Europese competities, zal ZZ Leiden van dat recht geen gebruik maken. De met Europees basketball gepaard gaande kosten leggen zo veel beslag op de begroting, dat het bestuur ervoor heeft gekozen de pijlen te richten op de top van de eredivisie en de nationale beker. De komende maanden richt de club zich op het aantrekken van nieuwe spelers en het opnieuw contracteren van spelers, die er in het afgelopen seizoen al bij waren.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×