Terwijl het Circus Renaissance nog druk aan het opbouwen is, werden er gisteren aan de Boshuizerkade drie tijgertjes geboren. (Foto: PR).

Drie tijgertjes geboren bij Circus Renaissance

Circus Renaissance moet de eerste voorstelling in Leiden nog geven, maar is nu al uitgebreid. Met drie Siberische tijgers. Te zien zijn ze nog niet voor het hooggeëerd publiek, want ze zijn nog geen dag oud. Wel geeft het circus via Sleutelstad de eerste exclusieve foto vrij. Door de worp van de zeven jaar oude tijgermoeder Lola is de groep van dompteur Mario Masson gegroeid van negen naar twaalf tijgers. De vader van de tijgertjes is de eveneens zevenjarige witte tijger Defo.

Renaissance schrijft een prijsvraag uit, waarbij het publiek namen voor de tijgerbabies mag bedenken. Voor de mensen met de drie leukste namen liggen er vrijkaarten klaar voor het hele gezin. De namen kunnen worden gestuurd naar info@circusrenaissance.nl.

Aanstaande woensdag geeft het circus de eerste voorstelling. Na de première zijn er nog voorstellingen op donderdag- en vrijdagavond, zaterdagmiddag en -avond en op zondagmiddag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×