Bram Pater doet via Sleutelstad 93.7 FM een beroep op Leiden om een bijdrage te leveren voor een personenbusje voor het kindertehuis in de Poolse zusterstad Torun. (Foto: Chris de Waard).

Leidenaar Bram Pater in actie voor bus kindertehuis Torun

Twaalf jaar geleden ging Leidenaar Bram Pater voor het eerst naar Torun. in het kader van een uitwisselingsprogramma met de Leidse zusterstad in Polen, kwam hij daar onder andere terecht bij het plaatselijke kindertehuis. Al snel volgde toen een actie om een bus te regelen waarmee de kinderen naar school en sport gebracht konden worden. Die bus is nu afgekeurd en dus is Pater een nieuwe actie gestart om de bus te vervangen. Van de circa 20.000 euro is nu 10% binnen. Voor donaties kan men terecht op www.brampater.nl. Ook is Pater op zoek naar een notaris die als donatie een stichting wil oprichten voor het bus-project.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×