Vivienne Aerts in gesprek met Ivo van Spronsen tijdens het Sleutelstad radio programma Nieuws071. (Foto: Chris de Waard).

Vivienne Aerts geeft workshops songwriting

De meer dan talentvolle Leidse jazzzangeres Vivienne Aerts geeft binnenkort een aantal workshops songwriting in het Scheltema Complex. Van 9 tot en met 11 juli speciaal voor de jeugd en van 12 tot en met 14 juli voor volwassenen. Tijdens de workshops kunnen de deelnemers niet alleen hun eigen liedje schrijven, maar deze wordt vervolgens ook opgenomen en op cd gezet.

Hoewel ze momenteel in Amerika studeert aan het conservatorium, is Aerts ook nog af en toe in Leiden te horen. Zo trad ze onlangs op tijdens de Cum Laudeconcerten (Video: Emile van Aelst).

Vivienne Aerts, zangeres en afgestudeerd dirigent, komt in juli naar Nederland om de twee workshops te geven. Op dit moment studeert zij aan Berklee college of music, in Boston, USA, een van de beste conservatoria ter wereld. Recentelijk kwam haar tweede cd uit – Polaroid, volledig a cappella.Tijdens drie dagen zal Vivienne ook haar Berklee ervaringen met je delen.

Deelnemen aan de workshops kan door je op te geven via //www.vivienneaerts.nl/workshops.htm. Als je daarbij aangeeft dat je je via Sleutelstad opgeeft, krijg je een leuke korting op de workshop.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×