Vleermuisavond bij Ons Buiten

Wie geïnteresseerd is in vleermuizen, is aanstaande zaterdag welkom bij Tuinvereniging Ons Buiten. In het verenigingsgebouw begint om 20.00 uur een avond die geheel in het teken van deze nachtdieren staat. Vleermuiskenner Tom van der Meij start met een korte introductie over het leven van deze dieren. met behulp van bat-detectors laat hij het publiek vervolgens verschillende vleermuizen horen en zien. Wie dat wil, kan een vleermuiskast aanschaffen. De avond is rond 22.00 uur afgelopen. Het verenigingsgebouw is te vinden aan Joop Vervoornpad 16. Aanmelden kan via onsbuiteninfo@gmail.com.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×