Getuigen, dader én slachtoffer gezocht

Op 25 juli jl. liep een verwarde negroïde man over de Oude Singel, die in zichzelf praatte en harde klappen uitdeelde aan willekeurige voorbijgangers. Een vrouw, die met haar dochter over de singel liep zag de man aankomen en in het voorbijgaan sloeg hij haar dochter hard in het gezicht. Op de Nieuwe Beestenmarkt mepte de man alweer een onbekende, maar deze laatste heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Daarom wordt deze man of vrouw verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Verder zoekt de politie mogelijke getuigen, die meer kunnen vertellen over de mishandeling op de Nieuwe Beestenmarkt of over de dader. Tenslotte is ook de dader nog niet gevonden, die verdween via de Sint Aagtenstraat. De man is tussen de 1.70 /1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en kort stekeltjeshaar. Hij droeg die dag een rood of oranje shirt, een spijkerbroek en een klein blauw rugtasje.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×