Op het Rapenburg wordt de laatste hand gelegd aan het festivalterrein van Feestcafé Hoppa. Bovenop de containers staat de Sleutelstad 3 oktoberradiostudio al klaar! 2 Oktober van 16.00 tot 22.00 uur live radio vanaf het Rapenburg en op 3 Oktober zelf van 10.00 uur tot 18.00 uur. Met (live) reportages uit de stad en de hele dag terugblikken op alle activiteiten van Leidens Ontzet! Luisteren dus, via 93.7 FM, kabel 102.4 of http://www.sleutelstad.nl/player.

In 1993 trad Rubberen Robbie voor de allerlaatste keer op tijdens de viering van Leidens Ontzet. Als onderdeel van de '100 muzikale items' stonden ze in een uitverkochte Groenoordhallen. We maakten er destijds deze illegaluh opnamuh!

Aftellen naar Sleutelstad 3 Oktoberradio

Vanmiddag beginnen de live radio-uitzendingen van Sleutelstad 93.7 FM vanaf het Rapenburg. Vlak achter de monumentale Gijselaarsbank torent de Sleutelstadstudio boven het feestterrein uit. Op 2 en 3 oktober komt de speciale 3 oktoberprogrammering rechtstreeks vanuit het hartje van de stad. Ben je in de buurt, kom gerust even een kijkje nemen bij de Leukste van Leiden. Naast reportages uit de stad doet Sleutelstad vanavond live verslag van de taptoe en morgen van de optocht. Ook hoor je vespreid over de dag de leukste liedjes over 3 oktober op je radio. Bijvoorbeeld onderstaande tophit van Tartuffe.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×