In zwembad Poelmeer te Oegstgeest vindt de Zwemchallenge voor kinderen met spierziekte plaats in de nacht van 27 op 28 oktober.

Oegstgeest toegevoegd aan Wintertijd Challenge

In de nacht van 27 op 28 oktober gaat ook in Oegstgeest een uur gezwommen worden voor kinderen met een spierziekte. Hiermee sluit Oegstgeest zich aan bij de Wintertijd Challenge waarbij kinderen 1 uur en 1 seconde sporten in de extra tijd die ontstaat met het verzetten van de klok naar de wintertijd. Dit zal plaatsvinden in zwembad Poelmeer.

Oegstgeest is de twaalfde locatie naast Eindhoven, Den Haag, Naarden, Haarlemmermeer, Amstelveen, Papendal, Elburg, Wageningen, Hilversum (2x) en Den Bosch. Voorafgaand aan het zwemmen krijgen de kinderen een muzikale warming-up en ook worden enkele bekende sporters gevraagd om mee te zwemmen in de Challenge. De opbrengst zal gaan naar Spieren voor Spieren.

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×